Kb. 1 kg apró héjában főtt burgonya, 1 fej hagyma (lila jobb), ecet, cukor, só, majonéz, tejföl
A burgonyát héjában megfőzzük, melegen lehámozzuk. Jénai tálba szeletelve lerakjuk. A hagymát fél karikákra vágjuk, besózzuk. Sós, cukros, ecetes lét forralunk, ha felforrt, a sós hagymát kicsavarjuk és a burgonyára halmozzuk. Leöntjük az ecetes főzettel, tetejére borsot darálunk. Hidegre tesszük, másnap leöntjük a feléről a levet. A lé nélkülit majonézzel (tejföllel) elkeverjük. A másikat natur módon tálaljuk. Mindkettőbe jusson hagyma!
A tálalás előtt egy nappal készítsük! Főtt tojás szeletek, zellerszeletek is jó bele.
A tojásokat keményre főzöm, megpucolom, kettévágom. A sárgáját kiveszem villával összetöröm, majd a tejföllel(2 kanál), meg a mustárral simára keverem. Hozzáadom a májkrémet, sóv...
Elkészítési idő:A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, és papírtörlőn szárazra töröljük, hogy a pác alaposan át tudja járni. A pác hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük, mehet bele a jó...
Elkészítési idő:A jégsaláta leveleket felcsíkozzuk, az uborkát hasábokra, a koktélparadicsomokat félbe vágjuk és egy tálban összekeverjük az olívabogyóval. A kenyérszelet mindkét oldalát száraz s...
Elkészítési idő: