½ csirkemell csíkozva, kis fej vöröshagyma karikára vágva, 1 sárgarépa, 1 kis gyökér, kb.30 dkg fejes káposzta szálsara vágva, piros zöldpaprika, szójaszósz, só, bors, őrölt rozmaring, cukor, ecet. Kb. 12dkg tészta tetszés szerint (előtte megfőzve).
A csirkecsíkokat kis olajon megpirítjuk, hozzáadunk egy evőkanál szójaszószt, sót, borsot, rozmaringot. Amikor már jó színe van, a zöldségeket is. A zöldséggel ismét újra fűszerezzük, amikor már puha, a kifőtt tésztát is hozzákeverjük. Tálaláskor tegyünk rá friss zöld fűszert!
Laktató hétköznapi egytálétel, illatos.
A burgonyákat alaposan körömkefével, folyó víz alatt megtisztítottam, majd éles késsel 3 milliméterenként félig beirdaltam. Egy nagyobb tepsit sütőpapírral béleltem. A sütőt bek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztát kifőzzük "al dente" állagúra. 2. A lisztet kikeverjük a tejszínnel, a reszelt fokhagymával, fűszerekkel, a krémsajttal, tojással, majd hozzáadjuk a vékony csíkok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát felszeleteljük, picit megfonnyaztjuk, éppencsak, hogy a levét kieressze, és nagyjából elfője. A rizst a vaj és olívaolaj keverékén megfuttatjuk, míg üveges nem...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűRendkívül egyszerű az elkészítése. Az olajon megpároljuk a hagymát és a gombát, hozzáadjuk a paradicsomszószt és fűszerezzük. A fűszerezés után hagyjuk egyet rottyanni és a hozzáke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű