80 dkg sertéstarja, vagy comb
1 nagy fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál zsír
só, bors, oregano, bazsalikom
2 kisebb cukkini (vagy édesburgonya, vagy zeller)
kevés kókuszzsír
A zsíron megdinszteljük a felkockázott hagymát.
Míg a hagyma puhul a húst felkockázzuk, majd azt is a serpenyőbe dobjuk.
A fokhagymát áttörjük és a húsra dobjuk.
Végül a fűszerekkel meghintjük ízlés szerint. Ha nincs elég leve öntsünk alá egy kis vizet.
Főzzük addig, míg a hús megpuhul, ügyelve arra, hogy ne maradjon túl sok leve, inkább piruljon a vége felé.
A húst keverhetjük cukkinivel. Ebben az esetben a cukkinit nem kell megpucolni, csak kockázzuk fel, és kevés kókuszzsíron pároljuk, de maradjon egy kicsit roppanós.
De adhatunk melléropogósra sült zöldségeket (édesburgonya-, zeller-, vagy paszternák kockákat)
Legvégül keverjük össze a zöldséget és a húst, és így tálaljuk.
PALEO
A vöröshagymát megpucolva apróra vágom és kevés olajban(félig ellepje a hagymát)megdinsztelem. A darált húst,az egész tojást, az előfőzött rizst,sót,borsot,dinsztelt hagymát az ol...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesÖsszedolgozzuk, majd golyókat formálunk belőle és belecsavarjuk mindjárt egy szál baconszalonnába. 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA jó alaposan kiáztatott húsokat nagyobb fazékba tesszük, majd befűszerezzük. Adunk hozzá három egész fűszerpaprikát, három babérlevelet, teáskanálnyi egész borsot, egy megtisztíto...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzeletekre vagjuk a hust es sozzuk,borsozzuk Hagyjuk keveset allni Megpucoljuk a hagymat,karikara vagjuk Egy labasban olajat ontunk (tetszes szerinti mennyiseget)en kb.1 dl-t te...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes