menu

Családireceptkönyv.hu

Rablóhús


Írta:

Adag: 1
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Személyenként: - egy szelet tarja
- egy kisebb lilahagyma
- 2-3 kolbászkarika
- 2-3 nagyobb kocka szalonna
- 2-3 paprikakocka
olívaolaj, só, bors, oregano, bazsalikom, fokhagyma ízlés szerint

Elkészítés:


A tarját felszeleteljük, a többi hozzávalót is előkészítjük.
Hurkapálcára vagy vékony nyársra váltakozva felhúzzuk a hozzávalókat.
Az olajban elkeverjük a fűszereket, a só kivételével és beletörjük a fokhagymát is. Pirospaprikát is tehetünk bele, akkor szebb lesz a színe.
A kész nyársakat tepsibe helyezzük, majd átkenjük alaposan a fűszeres olajjal, a maradékot aláöntjük.
Alufóliával lefedve 1-2 órát pihentetjük a hűtőben.
Mielőtt sütőbe toljuk ne feledjük megsózni.
180 fokos sütőben 35-40 percet párolódik, majd vegyük le róla a fóliát, a levével kicsit locsoljuk meg és toljuk vissza míg szépen megsül...

Trükkök, tippek, praktikák:


PALEO

Rablóhús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött savanyú káposzta rántva
Töltött savanyú káposzta rántva

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Hajni
Lusta asszony ebédje (darált húsos)
Lusta asszony ebédje (darált húsos)

Egy tűzálló tálat meglocsolunk olajjal. A darált húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, összekeverjük, majd 5 egyenlő részre osztjuk. Gombóccá gyúrjuk, majd a tepsiben a tenyerünkke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hardi
Egyszerű resztelt máj
Egyszerű resztelt máj

Zsírt megolvasztom. kockára vágott hagymát kicsit megpirítom a zsíron. Májat csíkokra felszelem. Hozzá adom a hagymához. Közepes lángon addig főzöm míg puha nem lesz. Majd megsózom...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Vivien
Húsos rakott tészta
Húsos rakott tészta

A hagymát kockázd fel, majd olajon kezdd el pirítani. Ha egy picit már megbarnult, add hozzá a fokhagymákat is, majd mehet a hús is a serpenyőbe, sózd és borsozd hangulatodnak és í...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk