35×23 tepsi
1 kg háztartási keksz
1,30 dkg tejföl
50 dkg sütés álló csokikrém
6-7 evőkanál cukor
4 csomag vaníliás cukor
A tetejére:
10 dkg csoki+1 evőkanál olaj
A tejfölt a két fajta cukorral csokikrémmel jól kikavarom.A keksszel el kezdjük kirakni a tepsinket,megkenjük csoki krémmel,megint keksz sorosan rakjuk míg el nem fogy a csokikrém meg a keksz.
A tetejére víz gőz felett megolvasztom a csokit és rácsurgatom a tetejére.
Hűtőbe rakjuk éjszakára addig a kekszünk megpuhul.Másnap szeleteljük.
A tejet a sóval és 2 ek cukorral felforraltam, beletettem a jól megmosott rizset, és lassú, tűzön puhára főztem. Elkapcsoltam alatta a tüzet, és beletettem 10 dkg vajat. Jól megka...
Elkészítési idő:1, a sütőt 190 Celsius fokra előmelegítjük 2, a lisztet a szódabikarbónával, kakaóporral, sóval és dióval jól elkeverjük 3, a cukrokat a vajjal és a két tojással habosra verjük...
Elkészítési idő:A kókuszhabhoz 2 tojásfehérjére, egy pici csipet sóra, 30-40 g cukornak megfelelő édesítőre (én egy kiskanál folyékony édesítőt adtam hozzá), és 30 g kókuszreszelékre van szükség....
Elkészítési idő: