35×23 tepsi
1 kg háztartási keksz
1,30 dkg tejföl
50 dkg sütés álló csokikrém
6-7 evőkanál cukor
4 csomag vaníliás cukor
A tetejére:
10 dkg csoki+1 evőkanál olaj
A tejfölt a két fajta cukorral csokikrémmel jól kikavarom.A keksszel el kezdjük kirakni a tepsinket,megkenjük csoki krémmel,megint keksz sorosan rakjuk míg el nem fogy a csokikrém meg a keksz.
A tetejére víz gőz felett megolvasztom a csokit és rácsurgatom a tetejére.
Hűtőbe rakjuk éjszakára addig a kekszünk megpuhul.Másnap szeleteljük.
. Először elkészítjük a barna és a sárga kekszeket: A tojást elkeverjük a cukrokkal és a puha vajjal, majd hozzáadjuk a tejet, a lisztet és a sütőport, és összegyúrjuk. 2. Megmé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű200fok 35perc..egy picit kevesebb volt. Joghurttal, gyümölccsel lehet bolondítani
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűpiskótát sütünk (a fehérjét felverjük habnak, hozzáadjuk az eritritet, majd a tojássárgájával is 3-4 percig verjük, utána óvatosan belekeverjük a kakaóport és egy 25×30 cm-es tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverjük a sütőporral, majd deszkán összegyúrjuk a következőkkel: burgonya, margarin, cukor, vaníliás cukor és a tojás. 5 mm vékonyra nyújtjuk, különféle formákkal ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű