30 dkg finom liszt
10 dkg cukor
1/2 csomag sütőpor
20 margarin
1 db tojás
15 dkg gesztenye massza
1 csomag vaníliás cukor
Tálba rakom a hozzávalókat jól összegyúrom.Rudakat sodrunk belőle,és kis darabokra felvágjuk,formázzuk.
180 fokon sütöm.
Egy 175 ml-es kefires dobozzal kimérjük a hozzávalókat. Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a cukrot és a vaníliás cukrot. Hozzáadjuk a kefirt, az olajat és a tojást, és alaposan...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA háztartási kekszet durvára törjük, összedolgozzuk az lereszelt gesztenyepürével, a lekvárral, a tejjel és a rummal. Sütőpapírral bélelt 20x30 cm-s tepsibe egyenletesen belesimítj...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű. Előmelegítjük a sütőt 175 fokra (gázsütőn 4-es fokozat), és sütőpapírt terítünk 2 db 30x40 cm-es tepsibe. 2. A tésztához egy mély tálban összekeverjük a zabpelyhet a liszttel,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű8 tojásfehérjét, 8 evőkanál cukorral habbá verünk. 8 evőkanál lisztben elkeverünk egy teáskanál sütőport, a kemény habhoz adjuk és megsütjük. Krém: 8 tojás sárgáját, 4 evőkanál...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű