6 evőkanál méz
15 dkg cukor
25 dkg margarin
20 dkg keserű főzőcsoki vagy tortabevonó
15 dkg darált dió
25 dkg natúr kukoricapehely
kb. 60 db mignon- vagy muffinpapír
1. A mézet a cukorral, a vajjal és a csokival felolvasztjuk.
2. Belekeverjük a diót, és a kukoricapelyhet.
3. Evőkanállal halmokat teszünk mignon papírokba, és hűtőbe rakjuk.
Fontos, hogy még melegen készítsük a halmokat, mert különben megköt a massza.
Ezeket jól összekeverem, zsírozott lisztezett tepsiben megsütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA napraforgót 2 órára, az alaptésztához és a krémhez való mazsolát, külön-külön tálkában, 15 percre beáztatjuk. Leöntjük a vizüket, majd késes aprítógépbe téve a napraforgót és az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalókat összegyúrjuk és vékony rudacskákat formálunk. A világosra sütött kifliket vaníliás cukros porcukorban megforgatjuk. Figyelem, tényleg nagyon révid ideig kell sütni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tészta alapanyagait alaposan összedolgozzuk, és 2 órán át pihenni hagyjuk. A töltelékhez a tojássárgáját és cukrot gőz felett kikeverjük (Vigyázzunk, ne érjen bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz