280 g porcukor
280 g margarin
8 db tojásfehérje
280 g dió, darált
200 g rétesliszt
1 EK vaníliás puding -por
Öntet
8 db tojássárgája
250 g porcukor
Megkeverjük a cukrot és a növényi zsiradékot. A tojásfehérjéből habot keverünk.
A zsiradékos cukorba, óvatosan diót, lisztet, AranyKalász pudingport keverünk, így sűrűbb tészta jön létre.
A tésztát szétkenjük az előre kizsírozott és lisztezett tepsin, majd 180°C hőmérsékletnél, 20-25 percig sütjük.
A tojássárgáját a cukorral, habbá keverjük és szétkenjük a még forró kalácson.
Felvágjuk, amint a sárga öntet megszáradt, a kést a vágás előtt pedig forró vízbe mártjuk.
Először a főzött krémet kell megcsinálni. Egy lábosba teszem az 5 dl tejet és a 4 púpos evőkanál lisztet. Kicsi lángon melegítem, habverővel kevergetve pudingosra összefőzöm, majd...
Elkészítési idő: 1 óraA tojások fehérjét a cukoral habbá verjük, hozzá keverjük a sütöporal elkevert lisztet, és a kokuszreszeléket. Sütöpapiral bélelt tepsibe rakjuk és elömelegitet sütöben megsütjük....
Elkészítési idő: 25Először a száraz hozzávalókat tesszük egy nagyobb keverőtálba, hozzáadjuk a tejet, a tojásokat és a zsírt. Az egészet alaposan elkeverjük robotgéppel. Egy közepes méretű tepsit...
Elkészítési idő: