menu

Családireceptkönyv.hu

Mogyoróvaj házilag


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4 személyre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kb. 500g pörkölt sótlan földimogyoró
2 kiskanál méz
1 kiskanál só
2 evőkanál olívaolaj (helyettesíthető más hidegen sajtolt olajjal)

Elkészítés:


1. A mogyorót megpucoljuk, majd finomra daráljuk.

2. Hozzáadjuk, majd jól beledolgozzuk a többi hozzávalót és már kész is.

Mogyoróvaj házilag

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Anikó
Cukkinipuffancs
Cukkinipuffancs

• a cukkinit ( gyenge cukkinit héjastól is reszelhetjük )meghámozzuk,durva reszelőn lereszeljük,a sárgarépát megtisztítjuk,finomra reszeljük,a vöröshagymát is megtisztítjuk és apró...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ani
Csőben sült karfiol recept
Csőben sült karfiol recept

A karfiol rózsákat enyhén sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük. A besamel készítés: Egy lábasban a vajat felolvasztjuk,rászórjuk a lisztet, kevergetjük, majd apránkén...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Padlizsánkrém - mustáros recept
Padlizsánkrém - mustáros recept

A padlizsánokat megmossuk, és (nem kell előmelegíteni) a sütőbe tesszük sülni úgy, ahogy van, nem szedünk le róla semmit. A fontos, hogy a padlizsán akkor jó, ha megfogjuk, és össz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Svéd burgonyasaláta
Svéd burgonyasaláta

A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, és az erőleves kockával ízesített vízben puhára főzzük, a tűzről levéve hozzáadjuk a reszelt hagymát, az ecetet, a cukrot és ebben a ví...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk