- 25 dkg finomliszt
- 1 sütőpor
- 1 citrom reszelt héja,
- 1/2 liter langyos tej
- 25 dkg Rama
- 25 dkg kristálycukor
- 6 tojás
- 2 vaníliás cukor
A 25 dkg kristálycukrot a 6 tojássargaval 25 dkg Rama jól kikeverni, 25 dkg finomliszt, 1 sütőpor, 1 citrom reszelt héja,
1/2 liter langyos tejjel lazitani, és hozzaadni a 6 tojás felvert kemény habjat.
A túrót és tejfölt vedd ki a hűtőből 1 órával az elkészítés előtt. Keverd össze a lisztet keményítővel és a sóval. Ha nem elég apró (finom) a túró, préseld át szűrőn, vagy törd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot megfőzzük a 9 kanál cukorral és az 1 liter tejjel. Amikor még langyos, belekeverjük a 20 dkg margarint. Lerakunk 6×4 kekszet, és rákenjük a pudingos krémet. Megint 6×4 k...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyűtojások fehérjéből a cukorral kemény habot verünk és fokozatosan hozzáadjuk a tojássárgáját is. Lassan hozzáadjuk a vizet, az olajat és a száraz alapanyagokat is. Legyünk óvatosak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlink
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű