1 nagy zeller,
vaj,
liszt,
fűszerek.
- A megpucolt zellert feldarabolva, forró vízben puhára főzzük,
- Kivesszük a vízből, hagyjuk lecsöpögni és kihűlni.
- Ezután felszeleteljük.
- Egy mélytányérba dobjunk pici fehér borsot, szerecsendiót, csipetnyi sót,
5-6 evőkanál lisztet.
- Keverjük össze,
- Forgassuk bele a zeller szeleteket
- Olvasztott vajban/vegánoknak olajban/ süssük rózsaszínre.
Mihez fogyasszuk?
Hétköznapokon bármilyen körethez, főzelékhez, salátához önálló feltét, ünnepeken a vegák hús-kiváltója, vagy a natúr szeletek, mártással készült hal kiegészítője.
A megtisztított gombafejeket sós citromos vízben leforrázzuk, majd lecsepegtetjük és leszárítjuk A vajat habosra kikeverjük, és a finomra aprított zöld fűszerekkel összedolgozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA fokhagymát finomra aprítjuk, és egy kis tálkába tesszük. Sózzuk-borsozzuk, hozzáadjuk egy citrom levét és héját, friss rozmaringot csipkedünk rá, és meglocsoljuk olívaolajjal. Ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 bogre voroslencse megfoz 3 bogre vizben; kesz lekapcsol a gaz; 1,5 bogre koftebulgur hozzakever, allni hagy 30 percet; 1-1 csokor petrus s zoldhagyma aprora vag; fel dl oli...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. In a food processor, blend carrots, cauliflower, broccoli, garlic, egg, onion powder, salt, and pepper until combined. 2. Add 1¼ cup of bread crumbs and blend just until incor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű