1 kg burgonya
Só
Bors
Petrezselyem
4 főtt tojás
3 tojás
Zsemlemorzsa
Olaj sütéshez
1. Először adjuk hozzá a burgonyát a vízhez, és hagyjuk főni 30 percig, vagy amíg megpuhul.
2. Tegye át a burgonyát a tálba, és törje össze. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Mindent jól összekeverünk.
3. A kemény tojásokat negyedekre vágva elkészítjük.
4. A keverékből golyókat formálunk, és egy kézzel lapítsuk el. Adjunk hozzá egy darab tojást, és zárjuk le a rántásokat.
5. Mindegyiket kenjük meg a felvert tojásos keverékkel, majd kenjük be a zsemlemorzsával.
6. Forró olajban süssük aranybarnára mindkét oldalukat.
A kókuszreszeléket összekeverjük a sűrített tejjel. Megolvasztjuk a csokoládét, ezt lehet gőz fölött vagy óvatosan mikrosütőben. A kókuszos masszából tömött golyókat...
Elkészítési idő: 5-15 perc Nehézség: KönnyűA vajat és az olajat melegítsük fel egy nagy serpenyőben, közepes hőfokon. A kockázott vöröshagymát dinszteljük meg a vajon, amíg üveges nem lesz. Közben a gombákat tisztítsuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágom, a kolbászt felkarikázom, a sajtot lereszelem. A tojásokat felverem a tejföllel. Sózom, borsozom, hozzákeverem a hagyma felét, és a reszelt sajt felét. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a cukorral, a csipet sóval és vajjal sziruppá melegítjük, majd hozzáadjuk a búzadarát, kókuszreszeléket és az aromát. Megvárjuk amíg a gríz térfogata megnő(1-2 perc). Fó...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű