1 kg burgonya
Só
Bors
Petrezselyem
4 főtt tojás
3 tojás
Zsemlemorzsa
Olaj sütéshez
1. Először adjuk hozzá a burgonyát a vízhez, és hagyjuk főni 30 percig, vagy amíg megpuhul.
2. Tegye át a burgonyát a tálba, és törje össze. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Mindent jól összekeverünk.
3. A kemény tojásokat negyedekre vágva elkészítjük.
4. A keverékből golyókat formálunk, és egy kézzel lapítsuk el. Adjunk hozzá egy darab tojást, és zárjuk le a rántásokat.
5. Mindegyiket kenjük meg a felvert tojásos keverékkel, majd kenjük be a zsemlemorzsával.
6. Forró olajban süssük aranybarnára mindkét oldalukat.
A hagymát, szalonnát vajon megpirítjuk, bele a darabokra vágott májat, megsütjük..kb 10 perc alatt. A vége felé mehet bele a fokhagya (reszelve), majoránna, bors, só.Ha kész kicsit...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűVizet a zselatinnel kicsit megmikrózzuk, hogy elolvadjon. A gyümölcspürét összekeverjük az angolkrémmel és a citromlével majd a zselatinnal. Óvatosan a felvert tejszínhabba forgatj...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA mascarponét elkeverjük a kétféle sajttal és a megpucolt, zúzott fokhagymával. Ízesítjük sóval, fehér borssal, bazsalikommal, majd 1 órára hűtőbe tesszük, végül...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű