- 1 kg burgonya
- 20 dkg pulykasonka
- 30 dkg bacon
- 1 evőkanál vaj
- só, bors
- olaj
A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal és sózzuk, borsozzuk, majd minden darab burgonyát egy szelet sonkába csomagolunk, ezután pedig egy darab baconbe. Kiolajozott tepsibe tesszük és 10 percen át sütjük 180 fokon. Meg is forgatjuk, hogy minden oldala egyenletesen átsüljön.
Laktató és mutatós finomság! Egy fárasztó nap után jól fog esni. :)
1. A sajtszeleteket lisztbe, felvert tojásba, ismét lisztbe és tojásba mártjuk és bő, forró olajban kisütjük, vigyázva hogy a bundája a fordításnál ne sérüljön meg. 2. Bármilye...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézhttps://www.facebook.com/LittleThingsFood/videos/1917127645188313/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A sütötököt vágjuk kétfelé, magozzuk ki, és sütőben süssük puhára. Közben a felkockázott birsalmát főzzük puhára az almalében. Ha megsült a tök, akko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tortillalapokat mikrohullámú sütőben vagy sütőben pár perc alatt megsütjük, majd hűlni hagyjuk. 2. Ha kihűlt, megkenjük a zöldfűszeres krémsajttal, ráterítjük a salátalevelek...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű