Családireceptkönyv.hu

Fügesajt(hashajtó)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


füge

Elkészítés:


FÜGESAJT: lo dkg füge, lo dkg mazsola 2 dkg száritott,lehetőleg poritott szennalevél és 2-5 dkg darált lenmag, Az összetevőket húsdarálón többször ledarálni /én kézzel a lehető legapróbbra összevagdosom.A nyert masszából kis rudat készitek,kb 3-4 cm átmérőjüt, beletekerem alufóliába és bele a fagyasztóba.Esetenként 2-3 vékony szeletet vágj belőle,vigyázz, mert radikális hashatój....egy természetgyógyász orvos könyvéből vettem

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Adrienn
Pizzakrémes tészta.
Pizzakrémes tészta.

Az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem, majd rárakom az apróra vágott fokhagymát. Rányomom a két tubus pizzakrémet (én a Spar pizza krémet szoktam használni), ezt két percig...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Bolognai Spagetti
Bolognai Spagetti

egy megpucolt hagymát felvágva beletesszük egy edénybe, majd olajat öntünk rá (nem kell sok csak épp, amiben meg lehet pirítani a hagymát), ha a hagyma üveges lesz akkor mehet bele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Virsliből polip
Virsliből polip

A virsliket félbe vágjuk. Az íves végét bevágom, ezek lesznek a csápok. A lisztből, tojásból, tejből és sütőporból sűrű masszát kavarok és a vágott végét belemártom. Ez lesz a fej....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk