Családireceptkönyv.hu

Fügesajt(hashajtó)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


füge

Elkészítés:


FÜGESAJT: lo dkg füge, lo dkg mazsola 2 dkg száritott,lehetőleg poritott szennalevél és 2-5 dkg darált lenmag, Az összetevőket húsdarálón többször ledarálni /én kézzel a lehető legapróbbra összevagdosom.A nyert masszából kis rudat készitek,kb 3-4 cm átmérőjüt, beletekerem alufóliába és bele a fagyasztóba.Esetenként 2-3 vékony szeletet vágj belőle,vigyázz, mert radikális hashatój....egy természetgyógyász orvos könyvéből vettem

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Macerátumok
Macerátumok

Tegyetek egy kevés növényt a mézbe (mint a fotón is látható), állítsátok napra 3-4 hétig. Néhány naponta kicsit mozgassátok át, majd fogyasztás előtt szűrjétek. Meglátjátok, szeret...

Elkészítési idő: 3-4 hét
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: CSilla
Mirelit ételízesítő kocka
Mirelit ételízesítő kocka

A hozzávalókat apró rostélyú húsdarálón összedaráljuk. Villámgyorsan jégkockatartókba, illetve ha nincs, akkor műanyag tojástartókba rakjuk, és mélyhűtőben lefagyasztjuk. 24 óra...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
BBQ szósz
BBQ szósz

A szósz hozzávalóit jól összekeverjük és belerakjuk a húst ( tarját , csirkemell szeleteket , csirkeszárnyat , csirkecombot ) ez a mennyiség kb. 1 kg. hús pácolására elegendő . Pár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Egyszerű, gyors sodort rétes
Egyszerű, gyors sodort rétes

A hozzávalókat összedolgozzuk. A kapott tésztát sodrófával fél centi vastagra nyújtjuk. A rátéthez a lisztet a langyos zsírral (vagy margarinnal) kikeverjük, majd ezzel a masszá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk