paprika
20kg paradicsom, 15kg paprika, ha lehet piros, mi vegyesen kevés csípőset is tettünk, 10kg hagyma. Felszelni és 15 babérlevéllel feltenni főni. Mi üstbe főzzük. Harmadszorra fér bele ennyi mennyiség. Ha megfőtt paradicsom paszírozon áttekerjük. A masszát visszatesszük a úúzre, ebbe ízlés szerint teszünk, 2kg cukrot, 1|2kg sót(nem vagyunk sózók), 1,5dl 20% ecet, 3 csomag őröltbors, egy üveg(250ml) mustár. Jól összekeverjük, kicsit rottyantjuk. Én ennyi masszához 2 csomag Nabenzonátot is tettem. Azt külön keverd ki és úgy bele. Forrón üvegekbe, és száraz dunsztba. Sok sikert!! smile hangulatjel
1. A krémsajtot és a zúzott fokhagymát mixerbe tesszük, és simára dolgozzuk. 2. Fűszerezzük, és belekeverjük a friss vagy szárított, aprított metélőhagymát. 3. Egy rövid időr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMosd meg a bazsalikomot és szárítsd meg egy vásznon vagy egy papírtörlőn. Reszeld le a sajtokat és nyomd szét a fokhagymát egy széles kés pengéjével, úgy könnyebb lesz a mozsárban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA munkafelületre öntve, a lisztben elkeverjük a sót, majd a közepén kezünkkel egy kis mélyedést (fészket) készítünk. A langyos vízbe beletesszük a cukrot és az élesztőt, megkeverjü...
Elkészítési idő: 35 + sütés Nehézség: Közepes