1 kg lilahagyma
3 evőkanál méz
3 evőkanál balzsamecet
késhegynyi mézeskalács fűszerkeverék
törött bors
só
a hagymát vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, Meglocsoljuk a mézzel, meghintjük a mézeskalács fűszerkeverékkel. Félretesszük annyi időre, amíg levet nem enged. Közepes lángon addig pároljuk, amíg az összes lé elpárolog mellőle. Hozzáadjuk a balzsamecetet. Egyet forralunk még rajta és már kész is van
4 narancsot megpucolunk, a fehér részt nagyjából leszedjük, majd rozmaringgal és 2 dl 100%-os narancslével összeturmixoljuk (darabosra). Közben odateszünk olvadni egy kis vajat kók...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzeletelve lábasba teszünk mindent. Szétfőzzük. Turmixoljuk Főzzük sűrűsödésig Szitán átpasszírozzuk Egyet rottyantunk rajta. Kis üvegekbe töltjük. Száraz dunszt.
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA vajból és a lisztből világos rántást készítünk, majd felöntjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel készült alaplével. Simára keverjük és felforraljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőbb keverd el a száraz alapanyagokat egy kisebb lábosban, majd öntsd fel az almalével, és a citrommal. Folyamatos kevergetés közben főzd közepes lángon. Eleinte jó habos, de no...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű