Hús
• Pulyka- vagy csirkehúst főzni, + 8 cm lé legyen rajta,
• bele: sárgarépa, fehérrépa, zeller, zöldje, karalábé, egész vöröshagyma, feketebors, 1 paprika, 1 paradicsom,
• felforralom, habot leszedni,
• 1 ek vegeta, 0,5 kk só,
• takarékra tenni, fedőt rá, 1 órát gyöngyözve főzni
• tészta/májgaluska bele.
A répákat kis kockákra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje, ízesítjük ételízesítővel. Mikor a répák félig puhák, hozzáöntjük a zöldborsót le...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűA vajat egy 3-4 literes edényben összeolvasztom az olajjal. Ráborítom a hagymát, finoman sózom és 4-5 percig pirítom. Ráreszelem a fokhagymát, hozzákeverem a felkarikázott petrezse...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát, fokhagymát, burgonyát felkockázzuk, a paszternákot vékonyan felszeleteljük és a vajon elkezdjük őket dinsztelni. A zöldségeket sózzuk, borso...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a galuskát, mivel jót tesz neki, ha legalább 25-30 percet áll, mielőtt kifőzzük. Egy mélyebb tányérban/tálkában, villával habosra verjük a tojást egy kevés sóv...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: Könnyű