Hús
• Pulyka- vagy csirkehúst főzni, + 8 cm lé legyen rajta,
• bele: sárgarépa, fehérrépa, zeller, zöldje, karalábé, egész vöröshagyma, feketebors, 1 paprika, 1 paradicsom,
• felforralom, habot leszedni,
• 1 ek vegeta, 0,5 kk só,
• takarékra tenni, fedőt rá, 1 órát gyöngyözve főzni
• tészta/májgaluska bele.
hagyma->párolom+zöldségek+paprika+vízzel felöntöm+vegeta-->ha forr bele a karfiol+végén a tészta :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat felolvasztjuk, és megpirítjuk benne a lisztet 2. Felöntjük a vízzel, beletesszük a leveskockákat és a konzerv kukoricát levével együtt. 3. Néhány perc főzés után beleö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répákat hámozzuk, felkarikázzuk, az egyik répa felét lereszeljük, a babkonzervekről a levet leöblítjük. A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük. A karikára vá...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElső lépésben készítsük el a gombócokat: az egyik almát hámozzuk meg és reszeljük le. Adjunk hozzá fél evőkanál citromlevet, egy kis citromhéjat, egy evőkanál porcukrot és zsemlemo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű