Családireceptkönyv.hu

Húsleves


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Hús

Elkészítés:



• Pulyka- vagy csirkehúst főzni, + 8 cm lé legyen rajta,
• bele: sárgarépa, fehérrépa, zeller, zöldje, karalábé, egész vöröshagyma, feketebors, 1 paprika, 1 paradicsom,
• felforralom, habot leszedni,
• 1 ek vegeta, 0,5 kk só,
• takarékra tenni, fedőt rá, 1 órát gyöngyözve főzni
• tészta/májgaluska bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Karfiol leves✓
Karfiol leves✓

hagyma->párolom+zöldségek+paprika+vízzel felöntöm+vegeta-->ha forr bele a karfiol+végén a tészta :)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Anikó
Japán kukoricaleves
Japán kukoricaleves

1. A vajat felolvasztjuk, és megpirítjuk benne a lisztet 2. Felöntjük a vízzel, beletesszük a leveskockákat és a konzerv kukoricát levével együtt. 3. Néhány perc főzés után beleö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Currys-sárgarépás babkrémleves
Currys-sárgarépás babkrémleves

A répákat hámozzuk, felkarikázzuk, az egyik répa felét lereszeljük, a babkonzervekről a levet leöblítjük. A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük. A karikára vá...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fahéjas almaleves gombóccal
Fahéjas almaleves gombóccal

Első lépésben készítsük el a gombócokat: az egyik almát hámozzuk meg és reszeljük le. Adjunk hozzá fél evőkanál citromlevet, egy kis citromhéjat, egy evőkanál porcukrot és zsemlemo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk