sárgaborsó
-40 dkg sárgaborsót előző este beáztatjuk,
-másnap megfőzzük sóval,
-Rántás: zsiradékra diónyi vöröshagymát apróra, kevés liszt,
-tűzről levenni, bele 1 gerezd fokhagyma, majoránna, pirospaprika, felönteni vízzel, bele a borsóba, összeforralni
A brokkoli megőrzi szép zöld színét, ha a forrásban lévő vízbe, teszünk egy késhegynyi szódabikarbónát.
Elkészítési idő:Egy lábasban olajat hevítünk, majd hozzáadjuk a vajat. Rádobjuk az apróra vágott csirkemellet, és fehéredéség dinszteljük. Ezt követően beletesszük a póréhagymát és a kockára v...
Elkészítési idő: 35 perc1. A kaporzöldet megtisztítjuk a vastagabb száraktól és apróra vágjuk. 2. A cukrot egy edényben világosra karamellizáljuk, felöntjük egy pohár vízzel és felolvasztjuk. 3. A zsi...
Elkészítési idő: