4 egész tojás,
3/4 csésze kristálycukor,
1/2 csésze étolaj,
2 csésze finomliszt,
1 kk. fahéj,
1 kk. sütőpor,
1 kk. szódabikarbóna,
4 db nagy alma,
1/2 csésze dió,
1/2 csésze magozott meggybefőtt,
4 egész tojást robotgéppel habosra keverünk, 3/4-ed csésze kristálycukorral. majd 1/2 csésze étolajat adunk hozzá. Ezután fakanállal összekeverjük a többi hozzávalóval: 2 csésze finomliszt, 1 kk. kanál fahéj, 1 kk. sütőpor, 1 kk. szódabikarbóna, 4 nagy (egyenként 20 dkg-os) alma, durvára reszelve, 1/2 csésze dió, durvára törve, 1/2 csésze magozott meggy (befőtt). Zsírozott. lisztezett, kb. 20x30 cm-es tepsibe öntjük, és 175 fokra előmelegített sütőben, tűpróbáig sütjük, ami 25 - 30 perc.
2,5 dl-es mércével mérjük ki
Egy robotgép segítségével kikeverjük a kristálycukrot a tojással, a vaníliás cukorral és a vajjal. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a kakaóport, a tejet, és a rumaromát, majd to...
Elkészítési idő: 40 percKézi habverővel összekeverem a tészta hozzávalóit, formába rakom és megszórom a gyümölcsökkel.
Elkészítési idő: 25 percA kekszet,csokit és vajat aprítógépbe tesszük,összeforgatjuk,és sütőpapírozott tortaforma aljába lapítjuk. 30 percig hűtjük. A tejszínhabot a kávéval felverjük,majd az olvasztott...
Elkészítési idő: