6 nagy alma
20 dg darált dió
őrölt fahéj
méz
kókuszreszelék
A meghámozott almát üveg almareszelőn lereszeljük, kicsit kinyomkodjuk a levét és egy tálba tesszük. A darált diót vagy kekszet hozzákeverjük. Attól függően, milyen édesen szeretjük, adunk hozzá mézet, majd fahéjjal fűszerezzük. A masszát jól összekavarjuk és vizes kézzel golyókat formázunk belőle. Kókuszreszelékbe forgatjuk a golyókat és hűtve tálaljuk.
1. Összekeverem a sárgáját, cukrot, vizet, citromhéjat, vaníliát. 2. Kanalanként hozzákeverem a lisztet, sütőport. 3. Óvatosan hozzákeverem a habot. 4. Sütőpapírral bélelt nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat összegyúrjuk és apró kifliket formázunk vagy kiszaggatjuk. Előmelegített sütőben sütjük. Ha kisült, van.cukros porcukorba hempergetjük még melegen.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütihez Egy tálba szitáljuk a száraz alapanyagokat, majd közepére öntjük az olvasztott vajat, a tojásokat, mézet és fokozatosan a tejet. Ragacsos tésztává keverjük, majd egy ki...
Elkészítési idő: 15+30 perc Nehézség: Könnyű