6 nagy alma
20 dg darált dió
őrölt fahéj
méz
kókuszreszelék
A meghámozott almát üveg almareszelőn lereszeljük, kicsit kinyomkodjuk a levét és egy tálba tesszük. A darált diót vagy kekszet hozzákeverjük. Attól függően, milyen édesen szeretjük, adunk hozzá mézet, majd fahéjjal fűszerezzük. A masszát jól összekavarjuk és vizes kézzel golyókat formázunk belőle. Kókuszreszelékbe forgatjuk a golyókat és hűtve tálaljuk.
A tojások sárgáját a cukorral és a margarinnal habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, majd alapos keverés után a tojásfehérjék keményre vert habját. Sütőpapírral b...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütő 170 fokra. Tortaformát bélelj ki sütőpapírral, vagy vajazd körbe és szórd meg liszttel. A mennyei citromtortához a cukrot a vajjal keverd habosra, majd egye...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémhez a tejszínt kemény habbá verjük. A mascarponét a porcukorral és a vaníliakivonattal kikeverjük. A túrót szitán áttörjük, és elvegyítjük a tejjel. A zselatinlapokat 5 percr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű