• 4 egész tojás
• 22 dkg cukor
• 1 csomag vaníliás cukor
• pici só
• 25 dkg liszt
• 1 csomag sütőpor
• 8 dkg meleg, olvasztott sütőmargarin
• cseresznye vagy meggy
A 4 egész tojást a cukorral habosra kikeverjük (legjobb robotgéppel csinálni), hozzáadunk 1 csomag vaníliás cukrot, pici sót. A 25 deka lisztet apránként hozzákeverjük, utána a csomag sütőpor következik. A végén lassan hozzácsurgatjuk és keverjük az olvasztott margarint. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük. A gyümölcsöt kristálycukorban megforgatjuk, és a massza tetejére tesszük. Én tettem a cukorhoz kókuszreszeléket, de finom fahéjjal is. Jól előmelegített sütőben 30 percig, lassú tűzön, illetve tűpróbáig sütjük. Nagyon finom, és főleg egyszerű. Szerintem bármilyen bogyós gyümölcs jó hozzá, én eddig csak ezzel a kettővel próbáltam.
A sütőt melegítsd elő 180 °C-ra. Közben lesz időd összeállítani a tésztát és a krémet is. A kosárkák tésztájához keverd össze először a kókuszlisztet, zabkorpát és a fehérjeport, m...
Elkészítési idő:felmelegítjük a vizet + cukrot,amikor forr levesszük a tüzről -hozzáadjuk a margarint + a darált diót + darált kekszet -kiolajozunk egy zománcozott tepsit vagy jénait ( 31/1...
Elkészítési idő: 30 percaz aszalt szilvákat félbevágni, vörösborban felforral, kihűteni... a marcipán masszát, 30*30 ra kinyújtani.. 5*6-os lapocskákra vágni ( 30 db lesz belőle)... mindbe teszel egy fél...
Elkészítési idő: