Hozzávalók 4 főre
» 50 dkg csirkezúza
» 50 dkg champignon gomba
» 3 fej vöröshagyma
» 1 db Knorr Tyukhúsleves- kocka
» 2 db fokhagymagerezd
» só
» bors
» pirospaprika
» olaj
A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágjuk,sózzuk, borsozzuk,majd egy kuktában kevés olajon üvegesre pirítjuk.Levesszük a tűzről,hozzáadjuk a zúzott fokhagymát a pirospaprikát ,és a szétmorzsolt leveskockát.Beletesszük a megmosott,megtisztított csirkezúzát,öntünk rá annyi vizet,hogy két ujjnyira ellepje,rátesszük a kukta fedelét és 45 percig főzzük
A pörkölthöz adjuk a megmosott,megtisztított felszeletelt gombát és készre főzzük,ügyelve arra,hogy a gombából kifőtt levet elfőzzük és sűrű szaftot kapjunk.
Főtt tésztával,vagy nokedlivel tálaljuk
A gombóchoz a Totut a vízzel, kókuszolajjal, a citrom levével és héjával, a vaníliával és az eritrittel krémesre turmixoljuk. Hozzákeverjük a kókuszliszttel, nyílgyökérliszttel elk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockára vagy vékony karikára vágott krumplit, és felöntjük annyi vízzel, hogy 2 ujjnyira ellepje. Hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűVan egy jó kis jénaim fedővel, kiolajoztam. Tettem egy réteg laskát szárazon. Rá túrót megsózva, borsozva. Arra egy réteg vékonyra szelt angol szalonnát. Megint laska, túró, só...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágd rózsáira a karfiolt és mosd meg, majd aprítógépben addig daráld, amíg apró szemű nem lesz, majd párold meg – mikróban kb 5-7 perc. Tedd át egy edénybe, és add hozzá az összes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű