menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos zabpelyes "fasírt"


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hat kb 15dkg sajtot reszeltem le, ra egy tojas ossze gyurtam mint a fasirtot szoktak beleforgattam zabpehelybe es kisutottem kicsit osszelapitottam h jobban at suljon, lehet tul sutottem mert nem folyik a kozepe de nekem igy is izlik 8 db lett belole

Sajtos zabpelyes "fasírt"

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Erika
Tejszínes rakott penne
Tejszínes rakott penne

A penne tésztát odatesszük főni olajos, sós vízbe (kb. 8 perc). Közben olajon pirítjuk egy kicsit a darált húst, amikor már kifehéredett, és a zsiradékot/folyadékot elkezdte eresz...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Paprikás krumpli K.T Zsófi módra
Paprikás krumpli K.T Zsófi módra

Én szoktam jóóó sok hagymát aprítani, csak úgy parasztosan, nem kell kicsire, azt olajon elkezdem üvegesre párolni és csinálok egy paprikás alapot (mikor üveges, lehúzom a tűzről,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Réka
Kínai pirított tészta
Kínai pirított tészta

A tésztát kifőzöm és hideg folyóvíz alatt teljesen átöblítem. A kevés vajon üvegesre pirítom a durvára vágott hagymát, majd hozzáadom a zöldségeket, és a fűszerekkel ízesítem. Az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tepsis csirkemell karfiollal
Tepsis csirkemell karfiollal

A karfiolt rózsáira szedjük, fazékba tesszük, felengedjük vízzel, hogy ellepje és adunk hozzá 1 evőkanál ételízesítőt, amire figyeljünk mennyire sós. (Én a házi készítésű ételí...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk