» 1 db csirke
» ízlés szerint só
» 3 dl tejföl
» ízlés szerint ételízesítő
» 4 gerezd fokhagyma
» 1 kevés liszt (paprikás)
A csirkét feldarabolom, megsózzuk, majd 1 órát állni hagyom. Utána, paprikás lisztbe forgatom. Teflon tepsibe, szorosan egymás mellé rakom a csirkedarabokat. A tejfölt, ízlés szerint ízesítem ételízesítővel, majd 4 gerezd átnyomott fokhagymát keverek, a fűszeres tejfölhöz. Ezt a csirkére öntöm úgy, hogy a húst mindenhol ellepje. Közepes tűzön, fólia alatt, 1 órát sütöm. Utána a fóliát leveszem és kevés ideig pirítom.
Krumplipürével találom
A Kókusz olajon pirítsd meg a hagyma felét, fokhagymát paprikát és a kakukkfűvet. kb. 3 perc. Ezt követően add hozzá a csirkét ès fűszerezd meg egy kis sóval ès borssal, majd tölts...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a hús...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKészítsük el a tésztát, keverjük össze a joghurtot a szódabikarbónával, a sóval és a liszttel, gyúrjunk egy lágy tésztát belőle (legyen puha, de ne ragadjon a kezünkhöz). Nyújtsuk...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: Könnyű1. A cukkinit, parasztkolbászt és a sonkahagymát karikákra, a csirkemellet és a többi hozzávalót kockákra vágjuk. 2. A húst sózzuk, befűszerezzük és állni hagyjuk 15-20 percet....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz