30 g vaj
4 ek csípős chilis grill szósz
2 ek barbecue grill szósz
10 db csirkeszárny
1 tk csemege fűszerpaprika
2 ek búza finomliszt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A szószhoz az olvasztott vajat a chiliszószt és a barbecue szószt alaposan összekeverjük és félretesszük.
A szárnyakat egy tálba tesszük, sózzuk-borsozzuk, és alaposan összeforgatjuk.
A lisztet elkeverjük a pirospaprikával, és megszórjuk a keverékkel a szárnyakat, és átforgatjuk, hogy mindenhol bevonja a húst.
Az olajat felhevítjük, és 12-15 perc alatt aranybarnára sütjük a szárnyakat.
Ha kész, papírtörlőre szedjük, majd 1-2 perc után, még melegen összekeverjük a szósszal.
A csirkemellből szeleteket csinálunk, befűszrezzük, 1-1 szelet tarját és zsályalevelet teszünk a tetejére, fogvájóval megtűzzük. Meg lehet sütni serpenyőben is és sütőben is.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott vöröshagymát üvegesre pirítom az olajon, ráteszem a fokhagymát, majd a kockára vágott csirkemellet, fűszerezem és 10 perc pirítás után jöhetnek rá a zöldségek. Kb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirke darabokat ( nalam mell file) oliva olajos serpenyőben pirosra sütök a következő fűszereket nem sajnálva:): só, bors, oregano, őrölt corriander, görögszena, fahej. Mikor kesz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehér borssal. 2. A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk. 3. Mindegyik csirkemellre...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz