30 g vaj
4 ek csípős chilis grill szósz
2 ek barbecue grill szósz
10 db csirkeszárny
1 tk csemege fűszerpaprika
2 ek búza finomliszt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A szószhoz az olvasztott vajat a chiliszószt és a barbecue szószt alaposan összekeverjük és félretesszük.
A szárnyakat egy tálba tesszük, sózzuk-borsozzuk, és alaposan összeforgatjuk.
A lisztet elkeverjük a pirospaprikával, és megszórjuk a keverékkel a szárnyakat, és átforgatjuk, hogy mindenhol bevonja a húst.
Az olajat felhevítjük, és 12-15 perc alatt aranybarnára sütjük a szárnyakat.
Ha kész, papírtörlőre szedjük, majd 1-2 perc után, még melegen összekeverjük a szósszal.
A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel. A paprikák két végét levágjuk, eltávolítjuk a magokat. A sajtot négy darabra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkét sózom, borsozom és szárnyas(kacsa, liba) zsírjában elősütöm. A kisült zsírral meglocsolva, fűszernövényekkel meghintve, 200 fokon 20-25 perc alatt puhára sütöm. A ké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelldarabokat sózzuk, borsozzuk, majd egyenként beleforgatjuk a paprikás lisztbe. Serpenyőben felhevítjük az olajat és fehéredésig sütjük a husikat. A besamelhez felforra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat ( lehet alsó, felső, vagy egész comb is ) só, őrölt bors, és mustár keverékével jól bedörzsöljük, majd tepsibe, vagy sütőtálba sorakoztatjuk, a bőrös felükkel felf...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű