10 dkg brokkoli
10 dkg karfiol
10 dkg kelbimbó
10 dkg cukorborsó
10 dkg kukorica(konzerv)
10 dkg gomba
Kis ételézesítô(vegeta)
3-4 db tojás
Só, bors, szerecsendió,
8-10 db koktélparadicsom
10 dkg reszelt sajt
A brokkolit, a karfiolt, a kelbimbót és a borsót forrásban lévő vegetás vízben előfőzzük. Közben tűzálló edénybe tesszük a kockákra vágott gombát és a kukoricát.
A tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a sárgáját, majd fűszerezzük. Miután leöntöttük a vizet a zöldségekről, beleöntjük őket a tűzálló tálba és elkeverjük a gombával és a kukoricával. Ráöntjük a tojáshabot, majd összekeverjük.
A tetejére rászórjuk a paradicsomot, majd megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb fél óráig sütjük.
Könnyű vacsorának, vagy akár köretként is fogyasztható.
A leveles tésztát kinyújtjuk, majd megkenjük petrezselymes tojással. Ezután kockákra vágjuk, a hagymát és a paradicsomot felaprítjuk, majd rárakosgatjuk a tésztára. Megszórjuk sóva...
Elkészítési idő: 35 min Nehézség: Könnyűfűszerezzük!Betöltjük a káposztát és káposzta ágyra a fazékba helyezzük!A káposzták közé helyezzük a maradék csülköt és a csülök főzőlevével felengedjük,pár szem babérlevelet dobun...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krumplit felrakjuk héjában főni, kb. 25 percig. 2.A húst megmossuk, felkockázzuk. 3.A vajat megolvasztjuk a serpenyőben, és hozzáadjuk a felaprított hagymát. Mikor már üveges s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon dinszteljük meg az apróra vágott hagymát, sózzuk, borsozzuk. (Ekkor kerülhet bele a szalonna és/vagy kolbász is.)Tegyük bele a félbe vagy negyedbe vágott kis újkrumplikat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű