10 dkg brokkoli
10 dkg karfiol
10 dkg kelbimbó
10 dkg cukorborsó
10 dkg kukorica(konzerv)
10 dkg gomba
Kis ételézesítô(vegeta)
3-4 db tojás
Só, bors, szerecsendió,
8-10 db koktélparadicsom
10 dkg reszelt sajt
A brokkolit, a karfiolt, a kelbimbót és a borsót forrásban lévő vegetás vízben előfőzzük. Közben tűzálló edénybe tesszük a kockákra vágott gombát és a kukoricát.
A tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a sárgáját, majd fűszerezzük. Miután leöntöttük a vizet a zöldségekről, beleöntjük őket a tűzálló tálba és elkeverjük a gombával és a kukoricával. Ráöntjük a tojáshabot, majd összekeverjük.
A tetejére rászórjuk a paradicsomot, majd megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb fél óráig sütjük.
Könnyű vacsorának, vagy akár köretként is fogyasztható.
1. A rizst tedd fel főni a vízzel és pici sóval. 2. Vágd fel a zöldségeket egyforma darabokra. Lefedve, alacsony lángon, pici vízen, kevés sóval párold meg. A leglassabban a répa,...
Elkészítési idő:A húsokat egy tálba tesszük, fűszerezzük és hozzákeverjük a tojásokat. A hagymát apróra vágjuk és hozzáadjuk a zúzott fokhagymával együtt, majd a zsemlemorzsát is belekeverjük. Jó...
Elkészítési idő: