menu

Családireceptkönyv.hu

Spárgasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg spárga,
só,
2 kanál étolaj,
1 kanál ecet,
bors,
1 csomó zöldpetrezselyem.

Elkészítés:


A megmosott és megtisztított spárgát 2-3 cm
hosszú darabokra vágjuk. Sós vízben puhára párol-
juk, majd lehűtve, szitán lecsurgatjuk. Utána finom
étolajjal, ecettel, egy kevés borssal és sóval, valamint apróra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.

Spárgasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jolánka
Töltelék muffin sütőben sütve!
Töltelék muffin sütőben sütve!

Töltelékhez 4db tejben áztatott zsemlét használtam. Hozzá adtam 3 db felvert tojást, kis őrölt borsot, kevés piros aranyat, ételízesítőt, dinsztelt hagymát, és jó sok petrezselyem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Krémsajt
Krémsajt

magas falú tálra rátesszük a szűrőt, a szűrőre a konyharuhát, és a konyharuhába beleborítjuk a dobozos tejfölt (keverés nélkül), és a joghurtot is ugyanígy. Egy villával picit öss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dóra
Balzsamecetes salátaöntet
Balzsamecetes salátaöntet

Csak annyi a tennivalónk, hogy az összes hozzávalót jól összekeverjük. Ha megmaradt, egy jól zárható üvegben tegyük a hűtőbe, így mindig kéznél lesz:-)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Kapros cukkini
Kapros cukkini

Elkészítés: Vágd apró kockákra a hagymát és párold meg az olivaolajban.Tedd hozzá az apró csíkokra vágott édes pirospaprikát és párold együtt pár percig, majd add hozzá a fokhagym...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk