Hozzávalók 2 főre
• 200 g lisztből készített nokedli
• 2 ekolaj
• 2 tojás
• 3 ek tejföl
• só
1. A felforrósított olajba beleöntjük a tejföllel elkevert tojásokat, sózzuk, és kevergetjük, amíg közepesen lágy állagú nem lesz.
2. Ekkor hozzátesszük a nokedlit, jól összeforgatjuk a tojással, és ha már a galuska átmelegedett, kész is. Azonnal tálaljuk.
A vízet egy nagyobb edényben feltesszük főni pici sóval, olajjal. Ha felfőtt, a tésztát beletesszük, néhányszor megkavarjuk, hogy a gnocchi ne tapadjon az edény aljára. Akkor késze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tejfölt elkeverjük az átpréselt fokhagymával, a füstölt sonkát pedig felkockázzuk. 2. A csemegehagymát megmossuk és felkarikázzuk, a lila hagymát pedig apróra vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához felteszem főni a vizet. Közben az olajat felhevítem, és kicsit megpirítom benne az összenyomott fokhagymát. Hozzáadom a gombát, kicsit megpirítom, sózom-borsozom, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű