A csokis krémhez:
4 tojás
200 gramm cukor
2 zacskó vaníliás cukor (helyette nekem egy kis vanília aroma ment bele)
230 gramm vaj
250 gramm jó minőségű étcsokoládé
40 gramm cukrozatlan kakaópor
A tésztához a tojásokat a porcukorral elkeverjük,hozzáadjuk a kissé megolvasztott margarint,a langyos mézet,végül a szódabikarbónával elkevert lisztet,és jól összedolgozzuk.Közepes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMargarint, tojást, cukrot habosra keverni, majd összekeverni a szárazanyagokkal.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 180 C-ra, és egy 18 cm átmérőjű csatos tortaforma aljába csíptessünk szilikonos sütőpapírt. A vajat a kristálycukorral, a citromhéjjal, és a vaníliás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrni, közepes állagú. Vékony téglalappá nyújtani. Kenéshez liszt,zsír habosra keverni.Vékonyan rákenni a tésztára,középről kifelé haladva. Feltekerni,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz