• 70 dkg csirkecomb (csontozott)
• 4 gerezd fokhagyma
• 2 evőkanál liszt
• 40 dkg zöldborsó
• 1 dl főzőtejszin
• 3 evőkanál tejföl
• 1 teáskanálnyi tárkony
• só, bors
• 70 dkg csirkecomb (csontozott)
• 4 gerezd fokhagyma
• 2 evőkanál liszt
• 40 dkg zöldborsó
• 1 dl főzőtejszin
• 3 evőkanál tejföl
• 1 teáskanálnyi tárkony
• só, bors
1. Kicsontozott, és nagy darabokra vágott csirkecombokat fűszerezzük: só, feketebors, kakukkfű és oregano, annyi olajjal öntjük le, hogy belepje. 2. Minimum 1 napig hűtőben pác...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szalonnát apró kockára vágtam, és zsír hozzáadása nélkül elkezdtem kisütni. Hozzáadtam a nem túl apróra vágott hagymát, ezzel együtt üvegesre pirítottam. A kicsontozott csibecomb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket kiklopfoljuk, megsózzuk. 2. A tojásokat felverjük, és előkészítjük a barna rizslisztet is egy tányérba. 3. A húst először belehempergetjük a rizslisztbe,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1, Megtisztítjuk a csirkemellfiléket, majd felkockázzuk őket, és egy serpenyőben megfehérítjük. 2, Ezután egy picit felöntjük vízzel, és lassú lángon hagyjuk puhulni a husit néh...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes