Családireceptkönyv.hu

Mustáros rántott hús


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:



2 nagy csirkemell
1 evőkanál magvas mustár
4 evőkanál liszt
2 tojás
0,2 dl tej
5 evőkanál zsemlemorzsa
só, bors
olaj

Elkészítés:


A húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe forgatjuk. A tojást felverjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a tejet. Belemártjuk a húst, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Panírozáskor arra figyeljünk, hogy vastagabb réteg zsemlemorzsa legyen a húsokon és kevesebb liszt, így ropogósabb lesz. Forró olajban kisütjük.

Mustáros rántott hús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Sóban sült csirkecomb
Sóban sült csirkecomb

Elkészítés: A tepsit beszórjuk sóval, a csirkecombokat ráfektetjük lehet fűszerezni is de nem szüksèges, majd sütőben 25-30 perc alatt kèszre sütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Mustáros-chilis csirkeszárny
Mustáros-chilis csirkeszárny

Este előkészítjük!!! A szárnyakat mosd meg, tisztítsd meg. Ha szükséges, egy kés segítségével kapargasd le róluk a maradék szőrt vagy a tollat, a szárnyvégeket távolítsd el, sózd...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mámorító csirkés burgonyás rakott ínyencség, sajttal
Mámorító csirkés burgonyás rakott ínyencség, sajttal

A csirkemellet nagyobb szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel, majd kiolajozott hőálló edénybe halmozzuk. A megtisztított burgonyát ráreszeljük és hozzáadjuk az apróra szelete...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
KUKORICAPELYHES FŰSZERES CSIRKEMELL
KUKORICAPELYHES FŰSZERES CSIRKEMELL

A pác összetevőit egy tálban jól összekeverjük, és az enyhén sózott, borsozott csirkemell szeleteket beleforgatjuk. 1-2 órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.. A kuk...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk