30 dkg zsírszegény, krém állagú túró.3 db. tojás, 3 evőkanál zabpehely, 3 evőkanál zabliszt vagy darált zabpehely, 2 teáskanál só, a tetejére reszelt sajt. Ízesítésként fűszer. (pl: őrölt köménymag)
A hozzávalókat összekeverni, majd fél evőkanálnyi adagokat egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és megszórjuk reszelt sajttal. 220 fokos sütőbe addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz.
Üsd az egész tojásokat a keverőtálba és habverővel verd 5 percen keresztül. Add hozzá a cukrot és keverd tovább még 2 percig. Végül lassan, fakanállal forgatva add hozzá a liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sziruphoz a felszeletelt epret a többi hozzávalóval kis lábosba tesszük és addig forraljuk gyöngyöztetve, amíg az epreszeletek teljesen megpuhulnak. Összeturmixoljuk és félretess...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlaposan keverjük ki a tejet a pudingporral. Belekeverjük a hideg tejszínt. Egy 23 cm X 30 cm-es tepsit kibélelünk a keksszel. Fontos, hogy teljes egészében befedje a tepsit, te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat - a kakaó kivételével - egy keverőtálban alaposan összekeverjük, majd kivajazott kuglófsütőbe öntjük a 2/3-át. A maradékot kakaóporral (nem cukrozott) összekeverjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű