Hozzávalók: (kb. 20x25 cm tepsihez)
40 dkg édesburgonya (tisztítva mérve)
10 dkg étcsoki (tej-, cukor-és szójamentes)
10 dkg kókuszolaj
5 dkg kókuszkrém
1 ek. citromlé
3 ek. erythritol (ízlés szerint lehet több is)
5 dkg zöldbanánliszt
2 ek. kókuszliszt
1 ek. darált chia mag
1/2 tk. szódabikarbóna
1 nagy tk. vaníliás édesítő
+
a tetejére cukrozatlan kakaópor
Az édesburgonyát hámozd meg, vádg kockára és főzd puhára, majd szűrd le és még forrón törd át krumlinyomóval. A csokit és a kókuszolajat olvaszd össze, keverd az édesburgonyapüréhez, add hozzá a kókuszkrémet és a citromlevet is. A száraz hozzávalókat vegyítsd el és keverd a csokis masszába. A tepsit olajozd ki vagy béleld ki sütőpapírral és simítsd bele a masszát. Előmelegített 165 fokos légkeveréses sütőben süsd kb 40-45 percig, majd hűtsd ki teljesen. A tetejét megszórhatod kakaóporral és vágd kockára. Nagyon tömény de finom sütemény
A vizet a margarinnal felforralom és hozzákeverem a lisztet. Addig keverem, amíg összeáll (kb 2 perc), majd egyenként alaposan eldolgozva hozzáadom a tojásokat.. Elosztom a tésztát...
Elkészítési idő:A tojást habosra keverjük a cukorral, beletesszük a vaníliát és elkeverjük benne az olajat is. A száraz összetevőket összekeverjük és hozzáadjuk a tojásos masszához. Belekeverjük a...
Elkészítési idő: kb. 1 óraAz almát vékonyra szeleteljük, majd a cukorral és a vajjal saját levében addig pároljuk, míg teljesen szét nem fő. Ekkor belekeverjük a diót, a mazsolát és a kakaót, és kevergetve...
Elkészítési idő: