500 g burgonya
sonka
sajt
1 darab tojás
olaj
só – ízlés szerint
bors – ízlés szerint
Először is főzzük meg a burgonyát, majd pürésítsük. Ha ezzel megvagyunk, akkor adjuk hozzá a tojást, a sót és a borsot, majd annyi lisztet, amennyi felveszi a nedvességet, így egy nem túl ragadós tészta lesz a végeredmény. A tésztát szedjük ketté, tegyük az egyik felét a serpenyő aljába, majd rakjuk bele a sajtot és a sonkát is. Ezután a másik felével fedjük le az alsó tésztát. Kezdjük el sütni kis lángon, figyeljünk arra, hogy ne égjen meg. Akkor lesz tökéletes, hogyha arany barnára sül a tészta. Ha ez meg van, akkor óvatosan fordítsuk meg és süssük meg a másik felét is. És már kész is vagyunk! A következő oldalon egy videót is mutatok segítségül!
hús+fűszer-->párolom. krumplit megfőzőm. Tepsibe: káposzta+hús+p.paprika+krumpli+mexikói+tejfől-->Megsütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReszeljük le és jól nyomkodjuk ki a cukkinit. A sajtot vágjuk apró kockára, vagy reszeljük le, a friss fűszernövényeket, újhagymát vágjuk apróra. A szódabikarbónát keverjük a tejf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a chili paprikát apróra a szalonnát kis kockákra vágtam. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rátesszük az átnyomott fokhagymát, elkeverjük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelék készítése: Pörköltet készítünk a darált húsból: az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst. Sózzuk , borsozzuk (ízlé...
Elkészítési idő: 1 Óra Nehézség: Közepes