0,5 dkg liszt,
4 dkg margarin,
2 tojássárgája,
kis só a tésztához,
kevés víz vagy tej.
Töltelékhez körülbelül 25 dkg vastag szilvalekvár vagy egyéb sűrű gyümölcsíz.
Vajban vagy olajban pirított zsemlemorzsa, só, fahéjas cukor.
A padlizsánokat alaposan megmossuk, 0,5 cm-es karikákra vágjuk, lesózzuk, és fél órát pihentetjük. Míg a padlizsánkarikák pihennek, egy nagyobb serpenyőben felhevítjük a vajat, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat turmixgéppel kikeverjük. Egy felmelegített, nagyobb nagyobb méretű palacsintasütőbe teszünk egy tk. Kókuszzsírt , majd ha felmelegedett erre ráöntjük az összes tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A káposztalevelekből a szár vastag részét kivágjuk. A savanyú káposztát megízleljük, ha túl savanyú, jól kimossuk, kicsavarjuk. A húst apró darabokra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű