0,5 dkg liszt,
4 dkg margarin,
2 tojássárgája,
kis só a tésztához,
kevés víz vagy tej.
Töltelékhez körülbelül 25 dkg vastag szilvalekvár vagy egyéb sűrű gyümölcsíz.
Vajban vagy olajban pirított zsemlemorzsa, só, fahéjas cukor.
Gnocchi Egy lábasban tegyünk oda vizet forrni. A metélőhagymát vágjuk apró darabokra. A zabpelyhet daráljuk liszt állagúvá. Minden alapanyagot öntsünk egy tálba, és gyúrjuk össze...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA húst a rizzsel, tojással és fűszerekkel összekeverjük és nem túl nagy gombócokat formázunk belőle.A gombócokat lisztbe forgatom, és úgy teszem bele a paradicsomlébe. Ezzel a haba...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát apróra vágjuk, margarinon megpirítjuk. A virsli bőrét lehúzzuk és karikára vágjuk, hozzá adjuk a hagymához rövid ideig együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst, amikor a...
Elkészítési idő: 1/2 Nehézség: KönnyűA rizst bő vízben egy kanál delikáttal megfőzöm. Közben egy másik lángon egy kanál vajon párolom a zöldségkeveréket. Egy harmadikon pedig két kanál olajon párolt hagymán elkészítem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű