1 fej karfiol
2 tojás
3-4 evőkanál liszt (amennyit felvesz)
3 evőkanál főzőtejszín
1 teáskanál rozmaring
só, bors
olaj
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és egy edénybe tesszük. Robotgéppel pépesítjük, hozzáadjuk a tojásokat, a fűszereket, a lisztet, a tejszínt és jól összekeverjük. Kis pogácsákat formálunk belőle és forró olajban mind a két oldalát megsütjük.
A borsót megmossuk, és 12 órán keresztül áztatjuk. A fűszereket összekeverjük, kb. 1 ek-nyi legyen. A hagymákat, a petrezselymet, a paprikát és a borsót késes aprítóval összeapr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA levesből kivett főtt húst hagyjuk lecsöpögni, majd vékony csíkokra szedjük. A rizst megfőzzük, a répát apró kockákra vágjuk, és azt is megfőzzük külön. Közben elk...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA csirkecombokat filézés után nagyobb kockákra vágjuk. Az újhagymát karikára vágjuk, a gépsonkát csíkokra. Olívaolajban megpirítjuk a hagymát a sonkával. Hozzáadjuk a csirkét, sóz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű