1 fej karfiol
2 tojás
3-4 evőkanál liszt (amennyit felvesz)
3 evőkanál főzőtejszín
1 teáskanál rozmaring
só, bors
olaj
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és egy edénybe tesszük. Robotgéppel pépesítjük, hozzáadjuk a tojásokat, a fűszereket, a lisztet, a tejszínt és jól összekeverjük. Kis pogácsákat formálunk belőle és forró olajban mind a két oldalát megsütjük.
1. A burgonyát meghámozzuk és nagyon vékony karikákra vágjuk. 2. Egy jénai tál falain egy gerezd fokhagymát végigdörzsölünk majd bevajazzuk. 3. Rétegezve belerakjuk a krump...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítése: Áztassuk be a szárított gombát forró vízbe, amíg meg nem puhul (30 perc). vegyük ki a gombát a vízből, nyomogassuk ki belőle a folyadékot és vágjuk fel, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot előző este beáztatjuk. A szalonnát felkockázzuk, és bográcsban kisütjük a zsírját, majd ezen megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát, az áttört fokhagymát és a feldar...
Elkészítési idő: 160 perc Nehézség: Könnyű1. A káposzta levéből egy pohárnyit féreteszünk, majd egy kis vízzel átöblítjük, kinyomkodjuk a káposztát. 2. A sertésoldalast a csontok mentén feldaraboljuk. 3. Egy nagy (4 lite...
Elkészítési idő: 160 perc Nehézség: Közepes