1 fej karfiol
2 tojás
3-4 evőkanál liszt (amennyit felvesz)
3 evőkanál főzőtejszín
1 teáskanál rozmaring
só, bors
olaj
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és egy edénybe tesszük. Robotgéppel pépesítjük, hozzáadjuk a tojásokat, a fűszereket, a lisztet, a tejszínt és jól összekeverjük. Kis pogácsákat formálunk belőle és forró olajban mind a két oldalát megsütjük.
Ragu A felkockázott vöröshagymát megpároljuk az olajon, hozzáadjuk a fokhagymát és a kis kockákra feldarabolt, megtisztított zöldségeket, végül a megdarált marhanyakat. Sózzuk, bo...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesElőkészítünk egy serpenyőt, amit olajjal vagy vajjal kikenünk. A darált húst 5 egyenlő részre osztjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kicsit kilapítjuk és beletesszük a serpenyőbe A h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk,hasábra vágjuk .Kevés olajba bele reszeljük a füstölt hús kockát. Összekeverjük a burgonyával,tepsibe rakjuk,megsózzuk és megsütjük.
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: KönnyűEgy tepsit kikenünk olajjal. Elrendezzük benne a kenyér szeleteket. A tejfölből, a tojásból, a fokhagymával, ízlés szerint sózva, borsozva egy masszát keverünk....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű