1 kg darált pulyka hús
Egy 2 dl-es bögre mandulaliszt
Egy 2 dl-es bögre hagyma Kockázva
Két gerezd fokhagyma aprítva vagy nyomva
Egy fél deci tej
Két tojás
1 dl kecsöp
Egy nagy kanál Dijoni mustár
Egy kiskanál só
Egy kiskanál frissen Őrölt bors
Majoranna, bazsalikom, oregánó, rozmaring A fűszerezésre
Az összetevőket összegyúrom majd az előmelegített sütőben nagy tepsiben fasírtba formálva megsütöm 50 percig 200 °-on.
A csirkemellet megtisztítjuk, megmossuk, majd megszárítjuk. Felcsíkozzuk vagy felkockázzuk, jó alaposan borsozzuk és sózzuk, akár kedvünk szerint más fűszerekkel/fűszerkeverékke is...
Elkészítési idő:A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk szárnyas fűszerrel. A sajtot lereszeljük, a paradicsomot, zöldpaprikát és az újhagymát kis kockára vágjuk. A reszelt saj...
Elkészítési idő: 1 óraA csirkemellet felkockázzuk. Sózzuk, borsozzuk és kevés olajon megsütjük. A vajat megolvasztjuk és hozzáadjuk a sajtot. Sóval, borssal és petrezselyemzölddel ízesítjük. Majd bele...
Elkészítési idő: