- 1 csomag ALDI pulyka tokányhús
- 4 kis fej vöröshagyma
- olivaolaj
- 2 teáskanál őrölt piros fűszerpaprika
- alaplé (1 bio leveskocka egy bowl-nyi forró vízben oldva)
- 2 evőkanál hajdina liszt sűrítéshez
- majoranna, rozmaring, bazsalikom
- 10 szem egész bors
- egy kiskanál fokhagyma por
- só, bors
A hagymát felvágjuk, dinszteljük bőséges mennyiségű olivaolajon.
A pulykacsíkokat hozzáadjuk, addig forgatjuk amíg teljesen fehér nem lesz. Megsózzuk-borsozzuk
Hozzáadjuk az alaplét és lefedjük kis lángon - sokáig pároljuk pároljuk.
Közben egyszer csak váratlanul hozzáadjuk a fűszereket
A legvége előtt pár perccel óvatosan adagolva a hajdina liszttel besűrítjük
A csirkemell filét felkockázzuk, majd egy serpenyőben olajat melegítünk. A bunda hozzávalóit egy tálban csomómentesen összekeverjük. A víz mennyisége a tojás méretétől függő...
Elkészítési idő: 30 percA hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott húst is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és fűszerezzük. L...
Elkészítési idő:A húst több szeletre osztjuk és kiklopfoljuk. Átkenjük fűszerekkel, majd a gombát leszűrjük és elosztjuk a hússzeletek közepén. Szorosan feltekerjük mindegyiket, majd egy kevés vaj...
Elkészítési idő: 1 óra