Családireceptkönyv.hu

Marokkói Csirke


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Marokkói fűszerkeverék:

római kömény
fahéj
paprika
gyömbér
koriander
szegfűszeg
cayennebors
sáfrányos szeklice

- 8 db felső csirkecomb
- 2 fej lilahagyma
- 3 gerezd fokhalyma
- 2 db kápiapaprika
- darabolt mandula
- sütőzacskó

Elkészítés:


Vág juk fel csíkokra a hagymát, kápiapaprikát és fokhagymát. Dobjuk bele sütőzacskóba a fűszerekkel és olivaolajjal együtt a húst majd jól rázzuk össze.
Tegyük egy tepsibe a sütőzacskót és szurkáljuk ki villával. Hagyjuk fél óráig 180 fokon sülni.Utána vegyük ki a zacskóból az összetevőket és tegyük a tepsibe lepirulni

Marokkói Csirke

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel

csirkecombok fűszerezése A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd tegyük félre, amíg a „mázat” elkészítjük. Keverjük a szójaszószt a barna cukorral egészen addig, a...

Elkészítési idő: 70 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fészek reggeli
Fészek reggeli

Kezdjük a szalonnával. Egy sütőpapírral fedett tepsire fektetjük őket és 200 fokon megpirítjuk őket pár perc alatt. Ne legyenek teljesen ropogósak, olyan félig sültnek kellene le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Karolin
Pirakka - kéksajtos
Pirakka - kéksajtos

Összekeverem a zabpelyhet, lisztet, sót, sütőport és a zsiradékot, majd hozzáadom a tejet. Vajjal vagy házi zsírral kikenem az üveg sütiformát (alacsony, kerek kb. 22-24 cm átmérő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Baszk sült rizs
Baszk sült rizs

Egy serpenyőben olajat hevítünk, és megpároljuk rajta a finomra aprított hagymát. Rádobjuk az apró kockára vágott kaliforniai paprikát, gyorsan lepirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk