menu

Családireceptkönyv.hu

Pesto Calabrese Tésztával


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 üveg pesto calabrese (Aldi)
- 1 egész paranyica füstölt sajt
- 2 kápia paprika
- 500 gramm darált sertéslapocka
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 darab vöröshagyma
- spagettitészta

Elkészítés:


Megpirítjuk a vöröshagymát és a fokhagymát majd hozzáadjuk a darált húst és a felkockázott kápia paprikát. Amikor már jól összesültek csak akkor tegyük hozzá az egész üveg pestot és a lereszelt paranyicát, ezeket már csak kis lángon csak 5-7 percig melegítjük. Végül összekeverjük a megfőtt tésztával.

Trükkök, tippek, praktikák:


Pesto Calabrese tartalmaz: piros paprikát, Grana Padano és Pecorino Romano sajtokat emiatt lehet tálalni parmezánnal vagy füstölt sajttal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Paradicsomos, kakukkfüves pite
Paradicsomos, kakukkfüves pite

A pitéhez kimérjük a hozzávalókat, majd jól összegyúrjuk. (Az eredeti recept szerint pihentetjük 30 percet a hűtőben, de nekem pihentetés nélkül is jó lett.) A pitetésztát egy 24 c...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Egyedényes paradicsomos tészta
Egyedényes paradicsomos tészta

Egy edénybe tesszük a tésztát, a vékonyra szeletelt hagymát, a félbevágott koktélparadicsomokat, a felszeletelt fokhagymát. Belekanalazzuk a paradicsompürét, hozzáadjuk a bazsa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bolognai spagetti
Bolognai spagetti

Vágjuk kisebb kockákra a hagymát, répát és zeller szárat. Vágjuk finomra a fokhagymát. Forrósítsunk föl egy ek margarint egy serpenyőben. Adjuk hozzá a hagymát, fokhagymát, répát é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kedvenc tésza- júhtúrós -zöldhagymás
Kedvenc tésza- júhtúrós -zöldhagymás

A vajon, a felkarikázott újhagymát puhára pároljuk. A juhtúrót hozzáadjuk és tejföllel összekeverjük. Közben tésztát kifőzzük és a mártásunkkal összekeverjük. NE sózzunk pluszba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk