- 500 gramm csirkemell
- 2dl főzőtejszín
- 1 kis doboz tejföl
- majoránna
- tárkony
- bors
- evőkanál liszt
- vaj/olaj
- 3 fej vöröshagyma
Tipp:
Fehérbort is önthetünk a húshoz
Paradicsommal nagyon finom
Köret: Rizs vagy krumplipüré
A vöröshagymát pirítsuk meg a vajon amíg üveges nem lesz, majd adjuk hozzá a felkockázott csirkemellet és majoránnát. Amint a hús kifehéredett öntsük hozzá a tejszínt majd a tejfölt és két evőkanál lisztet. Adjuk hozzá a tárkonyt és borsot és hagyjuk főni további 10 percig.
1. A csíkokra vágott kelkáposztát forrásban lévő Delikáttal ízesített vízben főzzük 3-5 percig. 2. Ezalatt a szeletelt debreceni kolbászt, zsiradék hozzáadása nélkül egy teflon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzzük, még forrón megtisztítjuk, és felszeleteljük. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, és szintén felszeleteljük. A kolbászt is hasonló vastagságú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt és a cukkinit felkarikázzuk, besózzuk, és állni hagyjuk. A csirkemelleket vékony szeletre felvágjuk. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük. A...
Elkészítési idő: 85 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük. Még melegen meghámozzuk, majd hagyjuk kihűlni. 2. A kolbászt felkarikázzuk. 3. A tojásból hatot megfőzünk, megpucolunk. 4....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű