Hozzávalók: (6 laphoz):
50 dkg liszt,
2 tojás,
13 dkg cukor,
13 dkg langyos méz,
3 kanál tej,
1 kiskanál szódabikarbóna,
8 dkg margarin.
Krém: 4 egész tojás, 30 dkg cukor, 3 kanál kakaó (megfőzzük és kihűtjük).
Mindezt jól összedolgozzuk és 6 részre osztva,vékonyra kinyújtjuk és tepsi hátán sütjük.
A krémet 1 és fél csomag kikavart margarinhoz (vajhoz) adagoljuk rendre és habosra kavarjuk.Megtöltjük a lapokat és a tetejét cukormázzal bevonjuk
Végül 6 tojásfehérjét és (a túró hozzáadása miatt) 25 dkg porcukrot vertem kemény habbá, amihez hozzáadtam a fél kg málna püréjét. Belekevertem az áttört (50 dkg) túrót és kb. 1 dl...
Elkészítési idő:A piskótához a tojásokat a sóval habosra keverjük, kanalanként adagolva hozzá a vizet, majd a cukrot. Végül beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet. Vajazott, lisztezett tortaf...
Elkészítési idő: 60 percElkeszitem a piskota lapokat : Feher lap : 2 tojas,10 dkg.cukor,10 dkg.liszt,4 ek.viz,fel tasak sutopor Kakaos lap : 2 tojas,10 dkg.cukor,4 ek.viz,8 dkg.liszt,2 dkg.kakao,fel s...
Elkészítési idő: 2 ora