Hozzávalók: (6 laphoz):
50 dkg liszt,
2 tojás,
13 dkg cukor,
13 dkg langyos méz,
3 kanál tej,
1 kiskanál szódabikarbóna,
8 dkg margarin.
Krém: 4 egész tojás, 30 dkg cukor, 3 kanál kakaó (megfőzzük és kihűtjük).
Mindezt jól összedolgozzuk és 6 részre osztva,vékonyra kinyújtjuk és tepsi hátán sütjük.
A krémet 1 és fél csomag kikavart margarinhoz (vajhoz) adagoljuk rendre és habosra kavarjuk.Megtöltjük a lapokat és a tetejét cukormázzal bevonjuk
Almapuding hozzávalói és elkészítése: 3 db nagyobb alma (főzve: 346 g) 50 g Szafi Fitt kókuszkrém (Szafi Fitt kókuszkrém ITT!) 35 g Szafi Fitt vaniliás puding (Szafi Fitt vaníli...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A répák megpucolása, kislyukú reszelővel való lereszelése 2. Tészta készítése rövid keverőmunkával 3. A tészta zsiradékkal kezelt tortaformába töltése, melynek az alsó részér...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához alaposan kavarjuk ki a tojássárgáját a cukrok kétharmadával, majd az olajjal. Keverjük össze a lisztet és a darált fekete szezám magot. A fehérjét verjük habbá a marad...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tortaformát sütőpapírral béleljük. A csokoládét felolvasztjuk a vajjal (nem kell főzni, csak éppen megolvasztani), fahéjjal ízesítjük, majd langyosra hűtjük. Közben az egész t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű