Hozzávalók:
1 nagy csomag cukros babapiskóta
fél liter tejföl
ízlés szerint cukor
4 dl felvert tejszín
2 citrom leve és reszelt héja
A tejfölt kikeverjük a citrom levével és héjával és ízlés szerint cukrozzuk. A tejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a tejfölös masszát.
Egy magas falú edénybe leteszünk egy sor babapiskótát, úgy, hogy a cukros fele legyen felül. A krémből teszünk a babapiskótára, úgy, hogy ellepje. Újabb sor babapiskóta, újabb réteg krém. A rétegezést addig folytatjuk, amíg az alapanyagok el nem fogynak. Arra figyeljünk, hogy a tetejét krém takarja. Célszerű este elkészíteni. Másnap már lehet is szeletelni. Citromfűvel díszítve tálaltam.
A sárgarépát lereszelem. A cukrot, vaníliás cukor, olajat habosra keverem, beleütöm egyesével a tojásokat, fűszereket és ismét habosra keverem. Sütőporral és szódabikarbónával elk...
Elkészítési idő: kb. 30 perc Nehézség: Könnyűa tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A sárgáját a vaníliás cukorral felhabosítjuk, majd a vajat, a joghurtot és az előtte sütőporral elkevert lis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sóval és a cukorral elkeverjük, majd a többit is hozzáöntjük és csomómentesre keverjük. Minden sütés előtt olajat teszünk a serpenyőbe
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű