Hozzávalók: 4 tojássárgája, 15 dkg porcukor, 25 dkg langyos méz, 5 dkg zsír, 1 cs. mézes fűszerkeverék, 4 evőkanál tejföl, 75 dkg liszt, 2 kávéskanál szódabikarbóna
Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit. nyújtjuk, szaggatjuk 200 fokon megsütjük. Vigyázz! Gyorsan sül, nem kell sötétre sütni!
Máz:
tojásfehérje, porcukor
Nem kell az összes fehérjét bekeverni, elég a fele.
Általában 1 fehérjéhez 15-20 dkg porcukrot mérnek, de ez függ a tojás nagyságától is
Tizennégy deka vajból tizennégy deka liszttel, hét deka cukorral és hét deka őrölt dióval vagy mandulával tésztát gyúrunk. Fél centi vastagságúra nyújtjuk, és kis poharakkal kivágj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szokásos módon piskótát sütünk, külön a sárgát és külön a barnát. Közben a pudingokat a pudingpor csomagolásán lévő leírás szerint elkészítjük. A kakaós piskótára rákenjük a v...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesBúzadarát, lisztet és a tejet összekeverjük és 1 órát pihentetjük. Tojássárgákat kikeverjük a kristálycukorral és hozzákeverjük a tejes keverékhez. Tojások fehérjét csipet sóval,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes