kuracie prsia
soľ
grilovacie korenie
syr
šunka
broskyňa - annanás
Kuracie prsia nakrajam na plátky ,osolím , okorením a posypem grilovacím korením.
Prudko na oleji opečiem . Poukladám na pekáč .
Na prsička dám plátok šunky na šunku broskynu môže aj ananás , na vrch plátok syra.
Dám do rúry zapiesť. Podavam s ryžou , opekané zemiaky alebo hranolky kto čo má rád.
A gombát felszeleteljük. Az olaj felén megpirítjuk, először 3-4 percig fedő alatt puhítjuk (időnként megkeverjük), majd a fedőt levéve rendszeres keverés mellett pirosra sütjük és...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst kisebb kockákra vágtam, és kacsazsíron fehéredésig pirítottam. Sóztam, borsoztam, kakukkfűvel és oregánóval fűszereztem. Lassú tűzön, lefedve tovább pároltam. Közben a karf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kis fej (50 dkg) karfiolt fél puhára főztem. Hagytam kihűlni, majd 4 evőkanál tejföllel, 2 db tojással, evőkanál liszttel, sóval, borssal, 1 csokor apróra vágott petrezselyemzö...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű