1 liter tejhez 6 db tojás,7-8kanál cukor ízlés szerint, vaníliáscukor.
.A tejet odatesszük forrni, a tojássárgájáta cukorral habosra kavarjuk.Közben atojás fehérjét egy csipet sóvalkeményhabbá verjük és 1 kanál cukrot isteszünkbele. Amikor forr a tejbeleszaggatjuk ahabgaluskákat, mindkétoldalát kb. 1-1percig főzzük. Amikormindet kifőztükakkor a tojás sárgájátfelhígitjuk a forrótejjel és hozzáöntjük atöbbi tejhez.Amikor éppen csak felfőttlevesszük agázról, vaníliával izesítjük ésbelerakjuk ahabgaluskákat!
◾️A mogyoróvajat, az édesítőt, a tejet és a vaníliakivonatot krémesre keverjük. ◾️Adjuk hozzá az átszitált liszteket és a sütőport. ◾️Gyúrjuk össze majd formázzunk belőle kisebb...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűTészta készítése: A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd elmorzsoljuk a felkockázott margarinnal. Hozzáadjuk a cukrot, majd a tojások sárgáját és alaposan összegyúrjuk. A tésztát...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: KözepesA tojást a cukorral és a sóval habosítsuk ki robotgép segítségével! Majd adjuk hozzá az olajat, a fahéjjal és a sütőporral elkevert lisztet! Ízlés szerint vágjunk bele almát!...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű