menu

Családireceptkönyv.hu

Fűszeres hal


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 szelet szálkamentes hal (filé) pl busa, v tengeri hal
só,bors,rozmaring, majoránna (vagy hal fűszerkeverék)
vaj
póréhagyma
olaj

Elkészítés:


A halat befűszerezzük, majd a kiolajozott tepsire rakjuk. Minden szelet tetejére hagymát(pórékarika), és vajszeleteket teszünk,majd megsütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ez egy finn halrecept, nagyon finom, általában rizzsel tálalom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Kagyló
Kagyló

Először a kagylót megtisztítjuk kívül a héját. Majd egy nagy lábasba feltesszük melegíteni fedő alatt! Fél óráig. Amelyik kinyílik az jó amelyik csukva marad azt ki kell dobni. Köz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Harcsapaprikás
Harcsapaprikás

A halfiléket kb. 100-150 g-os darabokra vágjuk és mindkét oldalukon besózzuk. A zöldségeket apró kockára vágjuk. Egy alacsony falú lábosban vagy serpenyőben felhevítjük a zsírt....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citromos nyelhal
Citromos nyelhal

A citromlével lecsepegtetett halat sózzuk, borsozzuk, majd a szétnyomott fokhagymával dörzsöljük be, hintsük meg a frissen aprított kaporral, lefedve egy órát pihentetjük. A zöldci...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Beatrix
Citromos-petrezselymes tőkehal
Citromos-petrezselymes tőkehal

1. A halszeleteket sózzuk, daráljunk rá borsot. Egy tepsit béleljünk ki alufóliával, vékonyan kenjük be olajjal. 2. A felaprított petrezselymet keverjük össze a finomra vágott fok...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk