40dkg finomliszt
só
1ek olaj
3 dkg élesztő
kefír amennyit felvesz
Az élesztőt felfuttatjuk cukros,langyos vízben,majd a liszt közepébe öntjük. A liszthez adjuk a sót,az olajat. Összekeverjük,majd hozzáadjuk a kefírt,amennyi kell ahhoz, hogy megfelelő állagú legyen, Addig dagasztjuk, amíg szépen összeáll a tészta, és már elválik az edény falától. Letakarva állni hagyjuk, amíg kb duplájára kel. Majd olajos kézzel(mert nagyon ragad) kis darabokra szedjük, amiket széthúzunk lángos formájúra,majd forró olajban kisütjük.
Sütés előtt olajos tálcán megformázom,így könnyebb az olajba tenni.
Den Backofen auf 180 Grad vorheizen. Die Paprika längs halbieren, entkernen und waschen. Die Paprikahälften mit der Schnittfläche auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgáját kikeverem a cukorral, majd simára keverem a tejjel. Sűrűre főzöm, majd hozzáadom a vaníliát és a likőrt, simára keverem. Kihűtőm. A lazán felvert tejszínnel elkeverem, m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A kenyeret a tejbe áztatjuk. Kb. 10 perc elteltével jól kicsavarjuk. 2. Közben a finomra vágott vöröshagymát két evőkanálnyi olajon üvegesre dinszteljük. 3. A darált húst tálb...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyűhttps://www.facebook.com/LittleThingsFood/videos/1917127645188313/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű