10 dkg aprószemű,-lágy zabpehely
10 dkg kókuszreszelék
30 dkg lédús alma
1 evőkanál kakaópor
késhegynyi őrölt fahéj
édesítve mézzel vagy agave sziruppal ízlés szerint
Az almát apró lyukú sajtreszelőn lereszeljük, hozzákeverjük a zabpelyhet, fahéjat, kókuszreszeléket, kakaót, édesítjük ízlés szerint. Hagyjuk fél órát halni, hogy a zabpehely magába szívja az alma nedvességét.
Vizes kézzel golyócskákat formázunk és kókuszreszelékben meghempergetjük őket.
A megadott hozzávalókból két lap kakaós piskótát sütünk. 4 tojást 4 ek cukorral a robotgéppel kb 10 perc alatt felverjük, majd a sütőporral elkevert lisztet és a fél csomag sütőpor...
Elkészítési idő:Tojássárga,cukor,margarin és tej kikeverni . Hozzákeverni sütőpor, 8 dkg liszt összegyúrjuk.Kissé lágy tészta / ha túl lágy kis liszt mehet hozzá/. 1 óra pihenés. Pihentetés utá...
Elkészítési idő: