10 dkg aprószemű,-lágy zabpehely
10 dkg kókuszreszelék
30 dkg lédús alma
1 evőkanál kakaópor
késhegynyi őrölt fahéj
édesítve mézzel vagy agave sziruppal ízlés szerint
Az almát apró lyukú sajtreszelőn lereszeljük, hozzákeverjük a zabpelyhet, fahéjat, kókuszreszeléket, kakaót, édesítjük ízlés szerint. Hagyjuk fél órát halni, hogy a zabpehely magába szívja az alma nedvességét.
Vizes kézzel golyócskákat formázunk és kókuszreszelékben meghempergetjük őket.
Elkészítése: A palacsinta hozzávalóit robotgéppel csomómentesre kikeverjük. 30 percig pihentetjük. Előkészítjük a diót, ledaráljuk és összekeverjük a cukorral. A lekvárhoz hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lapokhoz a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét csipet sóval keményre felverjük, a sárgákat pedig a cukorral, olajjal, vízzel kihabosítjuk. A habhoz adjuk a sárgát, a sütőporral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd pihentetjük 40 percet. Majd 4 egyenlő részre osztjuk, és egy tepsi segítségével "méretre" nyújtjuk. Mindegyik lapot kb 10...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejet, az étolajat, az olvasztott csokit, és összekeverjük. Egy másik tálban összeforgatjuk a lisztet, a sütőport és a kakaóport,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű