2 főre:
-4 kisebb szelet csirkemell
-2 db őszibarack (befőtt)
-20 dkg reszelhető sajt
-grill fűszer
A csirkemell filéket kicsit kiklopfoljuk, beszórjuk a grillporral, majd tepsibe terítjük. Rátesszük a barack szeleteket és a lereszelt sajttal megszórjuk. Lefedjük sztaniolfóliával és 20 percig pároljuk 250 c°-on, majd levesszük a fóliát és pirosra sütjük a sajtot a tetején.
1. A burgonyát meghámozzuk, egészben, sós vízben megfőzzük. Nem kell teljesen puhára, mert még sülni fog a sütőben 2. Ha a burgonya kihűlt, vékony karikára szeleteljük. 3. A...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: NehézA burgonyát felteszem héjában főni! Ha kész meghámozom, felkarikázom és a jénai aljára felsorakoztatom a felét. A nagy halszeleteket 4 részre vágom, fűszerezem és ráfektetem a burg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kockákra vágott vöröshagymát zsíron megfonnyasztottam, lehúztam a tűzről beleszórtam a pirospaprikát, visszatettem a tűzre-majd beletettem a húst, a fokhagymát, ízesítettem és eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCukkínit megmossuk, félbe vágjuk, belsejét kiszedjük. Belét felkockázzuk, a paradicsomot és a hagymát is. Serpenyőben kevés olajon a hagymát curryvel üvegesre párolom, kiveszem, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű